viernes, agosto 01, 2008

El carnet pràctic JA NO es farà a Gandia

Gandia, ciutat de 70.000 habitants, cap de comarca, ciutat Ducal.... com pot ser que s'haja quedat sense els exàmens de conduir? Avui llegia una notícia en el Micro que a partir de l'1 de setembre els examens pràctics tindran lloc en Alzira, la capital de la Ribera; i m'ha quedat petrificada. L'ajuntament de Gandia no cedia els terrenys necessaris a tràfic i la gent que vullga traure's el carnet a partir de JA haurà de fer l'examen a Alzira. Suposant açò, pèrdues de diners per a les autoescoles i cabreig monumental dels joves que estan traguent-se el carnet o que van a traure-se'l.

Alzira està a quasi un hora de Gandia, degut a què la carretera és roïna... i si la gent de Gandia ens hem d'examinar allí, tindrem que fer alguna pràctica in situ, no? No pensen en què la gent treballa i/o estudia, i no pot fer les pràctiques quan vullga, ni pot perdre tant de temps anant fins Alzira i després fent la típica pràctica de 45 minuts allí.

Borja ens ha enviat en el seu comentari una notícia de dies posteriors a la que jo comentava sobre aquest tema, podeu llegir allí que l'Ajuntament a fet n recurs per a què no passe el que comentava abans, menys mal...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20080802/safor/gandia-exige-trafico-sede-20080802.html

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno eso es lo que ocurre por tener un Ayuntamiento estalinista. Pues nada ara que ploren els que van botar al Orenguet. Que com puc vore, sempre fan les coses en els peus, perque cabet en tenen poquet. Bueno aunque así es el socialismo.

Fco. de Borja Escrivá Muñoz dijo...

Xé, Paco... Pareixes un bolxevique (que diu la mestra en la película de Don Camilo, preciosa per cert...) jijiji... A vegades está bé informar-se. El nostre benvolgut Ajuntament s'ha decidit a demanar a Tràfic una seu permanent a Gandía. Ací podeu llegir la notícia: http://www.lasprovincias.es/valencia/20080802/safor/gandia-exige-trafico-sede-20080802.html
Un fort abraç.

Maria Vázquez

Esperemos que algún día se te reconozca como mereces.

Suerte niña!! Dios te ama!!