viernes, agosto 01, 2008

Posa un "amant" a la teua vida


Moltes vegades les persones tenim moments de tristesa o estem decaiguts per quelcom motiu que no sabem explicar... I el que ens fa falta realment és tenir un "amant". Si, si, no estic parlant en broma, és una cosa d'allò més seria.

I és que, un amant és allò que ens apasiona, que ocupa el nostre pensament abans de dormir-nos, i és també qui, a vegades, no ens deixa dormir. Allò que ens deixa saber que la nostra vida té sentit.

En ocasions al nostre amant el trobem en el treball, quan és vocacional, en la necessitat de transcendir espiritualment, en l'amistat, en un hobby... En definitiva és alguna cosa que ens posa de "il·lusió" amb la vida i ens allunya del trist destí de durar. Durar es tindre por a viure, és retrasar la posibilitat de viure avui, pensant que ja ho farem demà.


Disfruteu del vostre tros de vida que Déu vos a regalat, el demà no el tenim assegurat a ningú, siguem jovens o vells. Mantin als que estimes a prop teu perquè tal vegada avui siga l'última vegada que els veges, dis-li a l'oit als teus que els estimes, que els necessites, trata'ls bé i no estalvies paraules dient-los que"ho sent", "perdona'm", "gracies" ...
Demostra als teus el que t'importen.

I tu, tens un "amant"a la teua vida?

Poseu-ne un, que segurament sereu més feliços.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Un artículo precioso, y muy cierto. Todos necesitamos hacer de nuestra vida, una vida llena de amor hacia los demás. En mi vida tengo más de un "amante": mi familia, que nunca me falla, mi trabajo que me apasiona, y que es mi mayor vocación, mi pareja, que me hace vivir intensamente y mis hobbies: la música y la lectura.

Maria Vázquez

Esperemos que algún día se te reconozca como mereces.

Suerte niña!! Dios te ama!!