viernes, noviembre 10, 2006

Que tindrà que vore una cosa en altra...

"Ser de dretes és ser mala persona" aquest fou el comentari d'una companya de classe ahir. Com és possible que una persona universitaria, de 24 anys, que es suposa que té una cultura... faça una afirmació així? Què pot portar a una persona a dir una cosa així?
Un mestre de la Universitat basa les seues classes en fer monòlegs polítics sobre el que està i no està bé. Ens diu que un mestre ha de ser objectiu a l'aula, però ell no ho és. Ens diu que hi ha que portar als fills a un colegi public, i després ens adonem que ha portat a les filles al Liceo francés. A més a més, quan parla falta al respecte a personatges publics que no són de la seua estima anomenant-los gilipolles, fills de puta... i altres insults.
Estic cansada de sentir a la gent menyspreant als altres per pensar d'una o d'altra manera. Ser distint a un mateix és roïn? Suposa això ser mala persona? Que tindra que vore una cosa en l'altra. Mentre un no siga d'extrems... no hi ha problema, no?
Hem de respectar-nos, hem d'aprendre a valorar que la diversitat d'idees, de maneres de ser... és el que ens enriqueix com a persones. Per què si tothom pensàrem de la mateixa manera no podríem arribar a aprendre la riquesa del món.
Així, que des de la meua humild opinió demane comprenssió respecte cap als individus, siguin de la condició que siguen: de dretes, d'esquerres, mussulmans, catòlics, ortodoxos, negres, blancs... Serà així com aconseguirem un món més just i més pacífic.

1 comentario:

Browner...Seguro? dijo...

tens raó, ni el professor es comporta com deu, ni la teua companya fa bé opinant així, però no oblidem que desgraciadament és la dreta la que precisament no respecta la diversitat, ni d'ideologies, ni de creences, ni les races diferents de la seua, i és la que generalment engloba a les minories (emigrants, races, religions) com a coses a desterrar del sistema, llavors no cal estranyar-se que de l'altre costat opinen així.

Maria Vázquez

Esperemos que algún día se te reconozca como mereces.

Suerte niña!! Dios te ama!!