lunes, junio 09, 2008

VAJA POLÍTICS MÉS ENTERATS

Rosa Díez denuncia que Canal 9 discrimina el castellà. La diputada d'Unió, Progrés i Democràcia (UPiD) ha intervingut en la sessió de control a l'executiu de Zapatero. Rosa Díez s'ha estrenat en el Congrés amb una pregunta que ha respost la titular d'Administracions Públiques, la ministra Elena Salgado. Segons la líder d'UPiD, el castellà està marginat en les comunitats autònomes en les quals hi ha una altra llengua oficial. Així, ha esmentat el País Basc, Catalunya, les Balears i la Comunitat Valenciana, territoris on hi hauria discriminació lingüística envers els parlants de castellà. En la resposta, Salgado ha explicat que l'executiu socialista treballa per la igualtat i, en cas que existisquen els casos que denunciava la líder d'UPiD, la ministra s'ha compromés a resoldre'ls.
Rosa Díez ha denunciat que al País Basc es valora el coneixement de la llengua basca abans que altres matèries quan es tracta de contractar professionals de la medicina. Pel que fa a la Comunitat Valenciana, Díez ha denunciat que en la Ràdio Televisió Valenciana no s'emet cap hora en castellà, fet que demostra el coneixement que té la diputada d'UPiD de la realitat de casa nostra.

1 comentario:

Xavi dijo...

I més fort encara, la del PSOE (Salgado), que diu que si es donen eixos casos, que s'estudiaran ... com????? De 21 canals que vec, 20 son en castellà ... on està la discriminació????
Mare de deu santa quina vergonya.

Maria Vázquez

Esperemos que algún día se te reconozca como mereces.

Suerte niña!! Dios te ama!!