miércoles, enero 17, 2007

ACORDS DE PAU

En mitg del soroll que ens rodeja, els milers de missatges que es creuen, els spots publicitaris, l’omnipresent mp3 que ens aïlla de la realitat, qui escolta eixa música callada, eixa harmonia silenciosa que ens que rodeja?.
Quan un compositor notable composa una simfonia i després un músic la toca, l’únic que està fent és escoltar-la i fer-la seua, amb sons perceptibles.
És la gran música de la pau i la justícia que cada ser humà portem al nostre interior. Tal vegada en aquest any 2007 siga moment d’afinar el nostre instrument i escoltar primer, en solitari, la nostra simfonia interior.. D’aquesta manera l’escenari de la vida, s’omplirà dels nostres acords de pau, però desgraciadament també del soroll dels missils, de les bombes dels terroristes i el desagradable soroll de l’odi.
Conseguim posar la música de la pau a les nostres vides, i serem capaços d’aconseguir fer menys perceptible el horrible soroll de l’odi del món.

Unes quantes cites:

“La persona humana cor de la pau. Benedicte XVI a la Jornada Mundial de la Pau, 1 de Gener de 2007”

“Si volem un món de pau i justícia, hi ha que posar decididament la inteligència al servei de l’amor. Antoine de Saint Exupery”

“Quan em preguntaren sobre alguna de les armes per tal de contrarestar el poder la bomba atòmica, jo vaig suggerir la millor de totes: la pau. Albert Einstein”

No hay comentarios:

Maria Vázquez

Esperemos que algún día se te reconozca como mereces.

Suerte niña!! Dios te ama!!