martes, julio 29, 2008

Campament inolvidable...


Fa uns dies tornàrem del campament d'estiu, que aquest any el Juniors M.D. de la Colegiata ha realitzat, en Utiel. Han sigut 10 dies plens de bons moments que no olvidaré fàcilment.

Indiana Jones i la màquina del temps era el tema elegit per a ambientar el campament, i la búsqueda de l'objecte més important de la història, el nostre objectiu. Mitjançant jocs i vetllades, i amb l'ajuda de Chema Pamundi, els xiquets anaven viatjant a través del temps en diferents èpoques històriques: la Grècia clàssica, la Xina Imperial, Egipte... i conseguint objectes importants: els 10 manaments, l'antorxa olímpica...

Del campament, destacar el comportament dels xiquets que ha sigut espectacular, han sabut involucrar-se, i el més important fer grup, ajudar-se uns als altres.
Gràcies als cuiners perquè s'han involucrat com un juniors més, i han participat de la dinàmica del nostre campament; ens feia falta gent així, i gràcies sobretot pel servei callat que heu prestat.

Menció especial al Grup d'Escola de monitors: després de 3 anys junts, de moltes xarrades i de moltes reflexions, heu comprés el que volia ensenyar-vos: estar al servei dels demés, fer de l'estil de vida de Jesús un estil de vida propi i ser exemple per als demés. Ara, que ja ho sabeu portar a la pràctica, espere que quan comenceu a "treballar" com a monitors juniors, no se vos oblide, que no vos guanye el propi egoisme, ni la influència de la resta de persones, sigueu vosaltres mateixa, esteu per i per als xiquets.
En aquest moment em sent plena perquè de totes eixes llavors que he anat llançant sobre els meus xiquets, moltes han caigut en terra fèrtil i han crescut fermament en el seu interior. Fets com aquest em demostren que en açò de l'evangelització s'ha de tenir molta paciència, i que a la llarga, val la pena vore els resultats.

Juan, Jorge, José, Cris, Nacho, Pepe, Joan, Macarena i Cano gràcies per tot. Ha sigut un plaer formar part de la vostra vida, sobretot en un moment en el què esteu creixent, gràcies pel vostre recolzament quan ho he passat malament, gràcies per aguantar-me i voler-me. No oblideu que encara que ara comença un nou camí al juniors, sempre estaré ahí per a aconsellar-vos i renegar-vos si fa falta, perquè sabeu que ho faig perquè vos estime i vul el millor per a vosaltres. I com sabeu seguim sent grup i formant-nos.

Ojala tots els que es dediquen a açò del temps lliure quelcom dia puguéssin sentir-se tan plens com jo ara.


2 comentarios:

KRISTINA-4C dijo...

nuria!!por fin puedo poner un comentario jeje


siempre estaremos ahi nuria estes o no en el juniors ...estoy orgullosa de todo lo que nos as enseñado estos tres años me siento orgullosa de mi fe...nunca me habia sentido asi tan bien tan llena y ver que dentro de nada en mis manops estaran los futuros monitores y les tengo que enseñar todo lo que me habeis enseñado...

y gracias por todo siempre estas ahi cuando mas necesito a alguien...


para mi siempre seras mi hermana mayor...

te quiero núria!

Anónimo dijo...

Nuriaaaa

Gracias por aguantarnos tantos añooos, sin ti no seriamos lo que somos hoy, y que sepas que haremos todo lo que este en nuestra mano para que todo lo que nos has enseñado se vea reflejado en nuestro trabajo.


Siempre estaras en nosotros, nunca te olvidaremoos


un besooo

Johan

Maria Vázquez

Esperemos que algún día se te reconozca como mereces.

Suerte niña!! Dios te ama!!